Lucky Yoga

 

Even voorstellen
Dag allemaal! Mijn naam is Esther, jullie docent van Lucky Yoga; vernoemd naar mijn mascotte, ‘Lucky’, mijn konijn met sterallures. Ik geef met enthousiasme Power Yoga lessen. Klik hier om wat meer te weten te komen over deze soort Yoga en haar voordelen voor lichaam en geest. Het faciliteren van de combinatie tussen inspanning en ontspanning vind ik prachtig. Mijn streven is dat mensen genieten om daarna tevreden weer naar huis te gaan. Het gaat er bij mij om wat je kunt leren en dus niet om hoe goed je bent of wat je kunt.

Yogalessen zorgen ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel zit of weer kom te zitten. Daarnaast werkt de Yoga-mat voor mij vaak als een spiegel. Als ik mijzelf zonder oordeel observeer tijdens het volgen van een les, geeft dit mij vaak een beeld van hoe het met me gaat en hoe ik de dingen aanpak in mijn leven. Leerzaam! Het geeft me de kans eens wat milder tegen mezelf zijn. Dit ben ik, in een notendop. Ben benieuwd wie jij bent en wat Yoga voor jou is. Leuk je te ontmoeten in de les!

“Yoga geeft de gelegenheid om dat te veranderen wat je niet langer dient en dat te accepteren wat je niet kunt veranderen”

Wat gaan we doen?
Iedere woensdagavond verzorg ik een Power Yogales van 70 minuten, met passende achtergrondmuziek. In een les kun je het volgende verwachten:
– een aantal houdingen waarbij we licht stretchen en ons voorbereiden op de les
– met ‘Zonnegroet’ variaties  warmen ons verder op en werken we aan uithoudingsvermogen, lenigheid en kracht *klik hier om een beeld te krijgen wat    Zonnegroeten globaal zijn
– een variatie van staande-, zit- en lighoudingen, goed voor balans, lenigheid en focus
– een rusthouding om te ontspannen en de les af te sluiten *klik hier om een beeld te krijgen van deze houding; als je het prettig vindt om onder een dekentje te liggen: die zijn er!

Ben ik goed genoeg? Ja dat ben je!
Het gaat er niet om hoe lenig je bent bij Yoga. Jij en waar jij je goed bij voelt staan centraal. Met respect voor ieders mogelijkheden streef ik er naar dat je kunt bouwen aan dat wat voor jou belangrijk is. Voor de een is het ‘lekker Yoga doen’, leren wat Yoga voor je kan betekenen, voor de ander het ontwikkelen van kracht en voor weer een ander bijvoorbeeld het vergroten van de lenigheid. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Misschien een overbodig kopje, maar toch belangrijk om te melden: schrik niet van het woord ‘Power’
Het klopt dat Power Yoga een krachtige en dynamische Yoga vorm is, maar nooit zonder de verbinding met rust en gratie! De les kent een opbouw, waarin je meegenomen wordt van houding naar houding. Ook kun je werken naar eigen behoefte door de opties die ik aangeef tijdens de les. Mocht je nog twijfelen, kom het zelf eens ervaren!

Wat zijn de lestijden? Heb ik een eigen matje nodig? Zijn er kleedkamers?
Als je er om 18:30 uur bent, dan ben je mooi op tijd. We beginnen om 18:40 en zijn klaar rond 19:50 uur. Heb je een eigen matje neem dat dan mee. Ik heb er enkele beschikbaar. Je kunt je omkleden in de kleedkamer.

Wat zijn de tarieven?
10 lessen            € 115,-
5 lessen              € 65,-
losse les             € 15,-
proefles             € 12,50
Je ontvangt na betaling een knipkaart die je elke week meeneemt naar de les.

Hoe kan ik betalen?
Het lesgeld kun je overmaken op het bankrekeningnummer van Lucky Yoga: NL29 ABNA 0472 2548 20. Vermeld alsjeblieft in de omschrijving van je betaling je voor- en achternaam.

Moet ik mij aanmelden voor de les? Waar kan ik Esther bereiken?
Je hoeft je niet vooraf aan- of af te melden voor de les, maar mij een berichtje sturen mag altijd. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op per mail info@luckyyoga.nl of telefoon: 06-39344461. Heb je een blessure of andere (medische) bijzonderheden, laat mij dit dan alsjeblieft weten voordat je aan de les meedoet.

Lucky Yoga op Facebook
Lucky Yoga is te vinden op Facebook. *Klik hier voor de pagina. Als je de pagina ‘liked’ kan ik je op de hoogte houden over dingen als Yoga gerelateerde nieuwtjes, mooie inzichten en de les.

Tot gauw & Namaste, *klik hier voor de betekenis van deze groet/wens uit de Yoga