Speel-o-theek


In de speel-o-theek kunt u samen met uw kind verantwoord en duurzaam speelgoed lenen. Op deze manier kunt u uitproberen welk materiaal leuk en geschikt is voor uw kind. Per keer mag u vier stuks speelgoed lenen. De speel-o-theekmedewerkers kunnen u hierbij van dienst zijn. Tijdens de openingstijden van de speel-o-theek kan er ook met de materialen gespeeld worden. Loop gerust eens binnen.

Voor wie?
Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Wanneer?
Elke woensdag van 09:45 -13:00.

Vakantieperiode van 05/07 tot 24/08

Wat zijn de kosten?
Lid worden van de speel-o-theel is gratis. Neem bij het inschrijven uw legitimatiebewijs mee. U mag dan per keer vier stuks speelgoed meenemen, voor  € 1,- per stuk.

Hoe werkt het?
U zoekt speelgoed uit, controleert dit aan de hand van de uitleenkaart en hierop wordt de inleverdatum gestempeld.
Deze kaart neemt u mee en bij het inleveren van het speelgoed levert u de kaart ook weer in. De kaart en het speelgoed worden dan gecontroleerd door een medewerker van de speel–o–theek. Het speelgoed moet schoon worden ingeleverd.

Hoe lang mag u lenen?
U mag het speelgoed 3 weken lenen, maar mag het altijd eerder terugbrengen. Na drie weken kunt u eenmalig 1 week verlengen. Dit kan (telefonisch) tijdens de openingsuren van de speel–o–theek. Als u het speelgoed te laat inlevert, betaalt u € 1,- per stuk per week.

Wat te doen als er iets kapot of kwijt is?
Wanneer u een onderdeel van het speelgoed kwijt bent, of het speelgoed is kapot gegaan, betaalt u een vergoeding. Afhankelijk van de grootte en de kosten van het spelmateriaal.

U kunt het incomplete speelgoed ook tegen dagwaarde overnemen van de speel–o–theek. 

CONTACT

speelotheek.oudwijk@gmail.com

of mail info@podiumoost.nl of bel 030 258 1994

Meehelpen?
We zoeken vrijwilligers die de woensdagochtend (of een paar ochtenden) bij ons komen versterken. Ben jij kindbestendig en hou je van gezellig koffie drinken? Neem contact op!

En de kasten van de speel-o-theek zijn sterk verouderd. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste timmerman om een ochtendje te komen helpen! Neem contact op met speelotheek.oudwijk@gmail.com of info@podiumoostutrecht.nl. Alvast hartelijk dank!