Vrienden van Support: Monique Biesaart


“Toen ik actief was voor de Oostkrant ontdekte ik Podium Oost. Een wijkdebat, culturele voorstelling, elkaar ontmoeten… dat is wat mij naar Podium Oost brengt. Ik word gelukkiger van het bewust leven in de wijk waar ik woon en niet van de grote stad, want die is zo onpersoonlijk. Daarom ben ik Vriend Van geworden. Podium Oost is nu aan het verbouwen en ik hoop dat er na de verbouwing een beetje meer een horeca-sfeer is met gezellige zitjes. En bijvoorbeeld speelhoek voor de (klein)kinderen in de buurt, waar (groot)ouders elkaar kunnen treffen. Daar is extra geld voor nodig en daarom is de actie ‘Kleed Podium Oost Aan’ gestart. Doe jij ook mee om een gezellige, gastvrije centrale ontmoetingsruimte in te richten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen? Geef voor Podium Oost. Juist nu!” Doneren kun je HIER