Vrienden Van Support: Danielle van Es

“Podium Oost neemt initiatieven die zorgen voor sociale cohesie in de wijk, dat steun ik van harte. Zo ook het aanbod van al die activiteiten. Die komen van de mensen uit onze wijk en dat vind ik geweldig. Ik waardeer de laagdrempeligheid, de ontmoetingen van jong tot oud en dat allemaal fijn dichtbij.

Podium Oost is nu aan het verbouwen en ik zou graag zien dat er in de barruimte meer speelse huiselijke (zit)hoekjes, bij voorkeur kleurig en uit de kringloop. Ik zie de vernieuwing van de keuken als een mooi doel voor de Vrienden Van. Daar is extra geld voor nodig en daarom is o.a. de actie ‘Kleed Podium Oost Aan’ gestart. Doe jij ook mee om een de barruimte gezellig en huiselijk in te richten en de keuken te vernieuwen? Geef voor Podium Oost. Juist nu!