Vrienden van Podium Oost

Word Vriend van Podium Oost

De Stichting Vrienden van Podium Oost zet zich in voor de versterking van de maatschappelijke en culturele betekenis van Podium Oost voor de wijk en directe omgeving. Onder andere Claudia de Breij, Coen Swijnenberg en Maarten van Rossem gingen u voor!

U kunt ons helpen het draagvlak in Oost te vergroten door vriend van Podium Oost te worden. Wordt vandaag nog Vriend van Podium Oost. U kunt dit doen door minimaal 25 euro per jaar over te maken naar IBANnummer: NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. Stichting Vrienden van Podium Oost.

Vergeet niet op zijn minst uw naam en e-mailadres te vermelden zodat wij u kunnen bedanken. Mocht u geen e-mailadres hebben dan zouden wij graag uw postadres plus postcode willen ontvangen.

Wat doen we met uw bijdrage?

Het geld van de Vrienden zal worden ingezet voor de aanschaf van meubilair, materialen en andere zaken die ten goede komen aan de verdere ontwikkeling van Podium Oost.

Exclusieve voorstelling.

Als vriend heeft u natuurlijk een streepje voor. Zo organiseren wij elk jaar voor onze vrienden een exclusieve voorstelling. Begin volgend jaar is dat een speciale uitvoering van een nieuw requiem uitgevoerd door nationaal befaamde muzikanten en solisten.  Tevens nodigen we u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Daarnaast ontvangt u onze e-mailnieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons aanbod, actuele ontwikkelingen en eventuele andere voordelen voor de Vrienden van Podium Oost.

Meer weten?

Hebt u nog vragen of suggesties? Loop gerust even binnen. Onze beheerder Andy Wernsen staat u graag te woord, of bel met 030 2581994.


Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.


De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Klik hier om ons privacybeleid te lezen. vrienden@podiumoostutrecht.nl