Vrienden van Podium Oost

Word Vriend van Podium Oost

Het verhaal van Podium Oost

Podium Oost is in 2013 door een enthousiaste groep vrijwilligers opgericht om het door de gemeente opgeheven buurthuis nieuw bestaansrecht te geven. Inmiddels heeft Podium Oost een bruisend bestaan: wekelijks komen er voor allerlei activiteiten buurtgenoten bij elkaar; van dansen voor de jeugd, schaken voor de ouderen tot een wereldkeuken die studenten met buurtgenoten in contact brengt.

Podium Oost werkt verbindend en staat nu vrijwel volledig op eigen benen. Dit willen we verder uitbouwen, letterlijk door het pand attractiever te maken met beter te gebruiken ruimtes maar ook om de culturele evenementen uit te breiden. Een platform waar iedereen voor verschillende activiteiten terecht kan, waar inwoners elkaar ontmoeten en de buurt sterker wordt.

Vrienden van Podium Oost

Ben je gegrepen door het geuzenverhaal van Podium Oost, word dan Vriend van. Vrienden van ondersteunt de doelstellingen van het cultureel centrum en bouwt aan een netwerk van ambassadeurs. Met de Vrienden van Podium Oost delen we regelmatig de ontwikkelingen van het centrum, steun je het Podium en word je uitgenodigd voor speciale voorstellingen. Voor 25,– per jaar ben je al Vriend van.

U kunt uw bijdrage overmaken naar IBANnummer: NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. Stichting Vrienden van Podium Oost.
Vergeet niet op zijn minst uw naam en e-mailadres te vermelden zodat wij u kunnen bedanken. Mocht u geen e-mailadres hebben dan zouden wij graag uw postadres plus postcode willen ontvangen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of suggesties? Loop gerust even binnen. Onze beheerder Andy Wernsen staat u graag te woord, of bel met 030 2581994.


Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Klik hier om ons privacybeleid te lezen. vrienden@podiumoostutrecht.nl