podium-oost-theater-in-de-zaal

VRIENDEN

het verhaal van podium oost

Podium Oost is in 2013 door een enthousiaste groep vrijwilligers opgericht om het door de gemeente opgeheven buurthuis nieuw bestaansrecht te geven. Inmiddels heeft Podium Oost een bruisend bestaan: wekelijks komen er voor allerlei activiteiten wijkbewoners bij elkaar; van dansen voor de jeugd, schaken voor de ouderen tot een wereldkeuken die studenten met wijkgenoten in contact brengt.

Podium Oost werkt verbindend en staat nu steeds meer op eigen benen. Dit willen we verder uitbouwen, letterlijk door het pand attractiever te maken met beter te gebruiken ruimtes maar ook om de sociale en culturele evenementen te kunnen uitbreiden. Een platform waar iedereen voor verschillende activiteiten terecht kan, waar inwoners elkaar ontmoeten en waarvan de wijk sterker wordt.


Vrienden van Podium Oost

Ben je gegrepen door het geuzenverhaal van Podium Oost, word dan Vriend Van. Vrienden van ondersteunt de doelstellingen van het cultureel centrum en bouwt aan een netwerk van ambassadeurs. Met de Vrienden van Podium Oost delen we regelmatig de ontwikkelingen van het centrum, steun je het Podium en word je uitgenodigd voor speciale voorstellingen. Voor 25,– per jaar ben je al Vriend Van. We zien je graag.

Hanneke Immikhuizen, Laurens van Kampen, Champ Bouwman (bestuur Vrienden van Podium Oost).

Ja, ik word Vriend!

  nieuwbouw podium oost utrecht
  DE VRIENDEN BIJDRAGE

  Graag overmaken naar:
  NL67 RABO 0102 0387 75 t.n.v. Stichting Vrienden van Podium Oost. Graag met vermelding van je e-mailadres zodat wij je voor de speciale events kunnen uitnodigen. Ook donaties kunnen op dit rekeningnummer worden overgemaakt.

  Meer weten? Heb je nog vragen of suggesties? Loop gerust even binnen. Onze beheerder Andy Wernsen staat je graag te woord, of bel met 030 2581994. Ook kun je met ons mailen: vrienden@podiumoostutrecht.nl

  De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Klik hier om ons privacybeleid te lezen.

  Wat zoek je?

  Wil je dansen, kaarten, eten of gewoon elkaar ontmoeten?  Type een zoekwoord in het venster. Kijk of er een resultaat bij staat wat je interesse heeft.

  CONTACT

  podium-oost-Utrecht

  sociaal en cultureel ontmoetingscentrum

  Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht

  Tel: 030-2581994
  E-mail: info@podiumoostutrecht.nl

  Ontvang eens per maand een maandagenda over de activiteiten in Podium Oost en soms de Nieuwsflits of Nieuwsbrief.