Vrijwilligers gezocht bij Podium Oost

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een dynamische en leuke organisatie, kom ons vooral versterken. Podium Oost zoekt vrijwilligers voor onderstaande functies:

Help Fieke programmeren
Nagenoeg elk weekend biedt Podium Oost een culturele activiteit aan. Fieke organiseert in haar eentje een groot deel van dat programma. Een druk en eenzaam bestaan. Fieke is hard toe aan linker- en rechterhanden die haar helpen bij het denken over en uitvoering van de programmering. Dankbaar werk met een heel zichtbaar resultaat. Meld je gerust aan voor een kennismaking met de altijd opgeruimde Fieke.

Altijd al achter een bar willen staan?
Podium Oost groeit. Steeds mee activiteiten, betekent logischerwijs dat we meer mensen achter de bar nodig hebben. Leuk werk! Wie versterkt het barteam?

Vrienden van Podium Oost zoekt bestuursleden
Op het ogenblik hebben zij alleen een penningmeester. Wie vult het bestuur aan? ‘Vrienden van’ ondersteunen Podium Oost financieel. Dat doen ze door een jaarlijkse bijdrage en het zoeken van andere geldbronnen. Het werk is makkelijk te overzien. Er is veel ondersteuning van de vrijwilligersteams.

Geïnteresseerd? Bel of mail gerust naar 030-2581994 of info@podiumoostutrecht.nl