Waarom zou Claudia de Breij Vriend van Podium Oost worden?

Claudia: “Een leuk cultureel aanbod zonder de vertrouwde buurtactiviteiten uit het oog te verliezen”

“Die combinatie van nieuw en vertrouwd, die is zo uniek in Podium Oost. Een leuk cultureel aanbod zonder de vertrouwde buurtactiviteiten uit het oog te verliezen. En als het even kan, slaan ze een brug tussen die twee. In de Wereldkeuken bijvoorbeeld, waarin allerlei weetjes over een land worden verteld in combinatie met gezamenlijk eten. Een huiskamer zijn voor de wijk, allerlei vormen van cultuur aanbieden en mensen met elkaar in contact brengen. Podium Oost laat zien dat die combinatie prima kan werken. Mijn steun heeft het van harte. Die van jou toch ook? Dat kan eenvoudig door Vriend van Podium Oost te worden. Makkelijk toch?” – Claudia de Breij

 

Word dus Vriend Van Podium Oost

Het verhaal van Podium Oost

Podium Oost is in 2013 door een enthousiaste groep vrijwilligers opgericht om het door de gemeente opgeheven buurthuis nieuw bestaansrecht te geven. Inmiddels heeft Podium Oost een bruisend bestaan: wekelijks komen er voor allerlei activiteiten wijkbewoners bij elkaar; van dansen voor de jeugd, schaken voor de ouderen tot een wereldkeuken die studenten met wijkgenoten in contact brengt.

Podium Oost werkt verbindend en staat nu steeds meer op eigen benen. Dit willen we verder uitbouwen, letterlijk door het pand attractiever te maken met beter te gebruiken ruimtes maar ook om de sociale en culturele evenementen te kunnen uitbreiden. Een platform waar iedereen voor verschillende activiteiten terecht kan, waar inwoners elkaar ontmoeten en waarvan de wijk sterker wordt.


Vrienden van Podium Oost

Ben je gegrepen door het geuzenverhaal van Podium Oost, word hier dan Vriend Van. Vrienden van ondersteunt de doelstellingen van het cultureel centrum en bouwt aan een netwerk van ambassadeurs. Met de Vrienden van Podium Oost delen we regelmatig de ontwikkelingen van het centrum, steun je het Podium en word je uitgenodigd voor speciale voorstellingen. Voor 25,– per jaar ben je al Vriend Van.

We zien je graag.
Anneke van Dalen, Laurens van Kampen, Hanneke Immikhuizen, Ger Offringa (bestuur Vrienden van Podium Oost)

Aanmelden via:

    De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: vrienden@podiumoostutrecht.nl