Waarom zou Coen Swijnenberg Vriend van Podium Oost worden?

Coen: “Als ontmoetingsplaats voor wijkgenoten is Podium Oost van vitaal belang”

“Vanwege een druk leven schiet een bezoek aan Podium Oost er meestal  bij in. 
Er zijn best geregeld voorstellingen of debatten die
ik leuk of interessant vind. Maar de tijd ontbreekt vaak. Daarom vind ik Podium Oost niet minder belangrijk voor onze wijk. Als ontmoetingsplaats voor wijkgenoten is Podium Oost van vitaal belang. En nu hoor ik dat binnenkort de wijkdebatten vanuit Podium Oost live te zien zijn via Internet. Geweldig natuurlijk, zeker nu door Corona de debatten door minder mensen bezocht kunnen worden. Ook voor mensen met een druk leven is het handig de debatten vanuit huis te kunnen volgen. Of een mooi optreden vanuit Podium Oost live in je huiskamer. Kortom ik kan eigenlijk niets bedenken waarom je geen Vriend van Podium Oost zou worden. Een moreel en financieel steuntje in de rug. Juist nu!” – Coen Swijnenberg

 

Word dus Vriend Van Podium Oost

Het verhaal van Podium Oost

Podium Oost is in 2013 door een enthousiaste groep vrijwilligers opgericht om het door de gemeente opgeheven buurthuis nieuw bestaansrecht te geven. Inmiddels heeft Podium Oost een bruisend bestaan: wekelijks komen er voor allerlei activiteiten wijkbewoners bij elkaar; van dansen voor de jeugd, schaken voor de ouderen tot een wereldkeuken die studenten met wijkgenoten in contact brengt.

Podium Oost werkt verbindend en staat nu steeds meer op eigen benen. Dit willen we verder uitbouwen, letterlijk door het pand attractiever te maken met beter te gebruiken ruimtes maar ook om de sociale en culturele evenementen te kunnen uitbreiden. Een platform waar iedereen voor verschillende activiteiten terecht kan, waar inwoners elkaar ontmoeten en waarvan de wijk sterker wordt.


Vrienden van Podium Oost

Ben je gegrepen door het geuzenverhaal van Podium Oost, word dan Vriend Van. Vrienden van ondersteunt de doelstellingen van het cultureel centrum en bouwt aan een netwerk van ambassadeurs. Met de Vrienden van Podium Oost delen we regelmatig de ontwikkelingen van het centrum, steun je het Podium en word je uitgenodigd voor speciale voorstellingen. Voor 25,– per jaar ben je al Vriend Van.

We zien je graag.
Anneke van Dalen, Laurens van Kampen, Hanneke Immikhuizen, Ger Offringa (bestuur Vrienden van Podium Oost)

Aanmelden via:

    De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: vrienden@podiumoostutrecht.nl