Waarom zou Maarten van Rossem Vriend van Podium Oost worden?

Maarten: “Podium Oost doet er alles aan om de stem van de wijkbewoners in het stadskantoor via de wijkdebatten luid en duidelijk te laten klinken”

“Ik kom tegenwoordig nog wel eens in een andere stad. Maar steeds opnieuw kom ik tot de conclusie dat ik het met Utrecht als woonplaats nog niet zo slecht geschoten heb. Wonen in Oost is de kers op de taart. En dat hou ik graag zo. Podium Oost doet er alles aan om de stem van de wijkbewoners in het stadskantoor via de wijkdebatten luid en duidelijk te laten klinken. Hoe belangrijk dat is, heb ik mogen ervaren bij het debat over de toekomst van de Maliebaan.
Ik ben een druk bezet mens, dus het komt goed uit dat die wijkdebatten binnenkort ook via Internet live te volgen zijn. Wie, net als ik, onze wijk in het hart gesloten heeft, zou Podium Oost een zetje in de rug moeten geven. Door ‘Vriend’ te worden. Simpeler kan het niet. Doen zou ik zeggen.” – Maarten van Rossem

Word dus Vriend Van Podium Oost

Het verhaal van Podium Oost

Podium Oost is in 2013 door een enthousiaste groep vrijwilligers opgericht om het door de gemeente opgeheven buurthuis nieuw bestaansrecht te geven. Inmiddels heeft Podium Oost een bruisend bestaan: wekelijks komen er voor allerlei activiteiten wijkbewoners bij elkaar; van dansen voor de jeugd, schaken voor de ouderen tot een wereldkeuken die studenten met wijkgenoten in contact brengt.

Podium Oost werkt verbindend en staat nu steeds meer op eigen benen. Dit willen we verder uitbouwen, letterlijk door het pand attractiever te maken met beter te gebruiken ruimtes maar ook om de sociale en culturele evenementen te kunnen uitbreiden. Een platform waar iedereen voor verschillende activiteiten terecht kan, waar inwoners elkaar ontmoeten en waarvan de wijk sterker wordt.


Vrienden van Podium Oost

Ben je gegrepen door het geuzenverhaal van Podium Oost, word dan Vriend Van. Vrienden van ondersteunt de doelstellingen van het cultureel centrum en bouwt aan een netwerk van ambassadeurs. Met de Vrienden van Podium Oost delen we regelmatig de ontwikkelingen van het centrum, steun je het Podium en word je uitgenodigd voor speciale voorstellingen. Voor 25,– per jaar ben je al Vriend Van.

We zien je graag.
Anneke van Dalen, Laurens van Kampen, Hanneke Immikhuizen, Ger Offringa (bestuur Vrienden van Podium Oost)

Aanmelden via: