19 maart WIE IS DIE VROUW: GEANNULEERD!

GEANNULEERD!!

Helaas delen wij u mede dat deze lezing door omstandigheden is geannuleerd.

Wij zijn aan het kijken of wij de lezing op een ander moment kunnen laten plaatsvinden.

Onze excuses voor het ongemak.

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert Podium Oost op zondagmiddag 19 maart van 15.00 tot 17.00 uur een programma met de titel ‘Wie is die vrouw?’ in het University College Utrecht. Met voordrachten en presentaties in dansvorm presenteren vrouwelijke auteurs uit Utrecht Oost zich. In het programma gaan Karin Elich, dansdocente en oprichtster van het Catharijne Genootschap en auteur en actrice Veronique Konings in gesprek met verschillende vrouwelijke auteurs.

Boekenmarkt

Rondom het programma is er ook een kleine boekenmarkt waar de aanwezige auteurs hun boeken onder de aandacht brengen. Boekenwinkel Bruna is aanwezig om bestellingen op te nemen, die later in hun winkel op de Nachtegaalstraat kunnen worden opgehaald.

Tijdelijke locatie

Podium Oost is aan het verbouwen en is heel blij dat het University College Utrecht (UCU) wederom hun auditorium zaal beschikbaar stelt voor een activiteit van Podium Oost.

Het UCU aan het Kriekenpitplein is gemakkelijk lopend en op de fiets te bereiken. Er is ruime parkeermogelijkheid en met de bus is het met lijn 8, vanaf bushalte De Hoogstraat of Prins Hendriklaan, 300 meter lopen.

UCU

Het UCU is een residentiële, kleinschalige, internationale liberal arts and sciences opleiding, en onderdeel van de Universiteit Utrecht. De doelstelling van de opleiding is de studenten een brede, discipline overstijgende academische vorming aan te bieden, met tocht voldoende diepgang om toegang tot de masters aan prestigieuze Nederlandse en internationale universiteiten te garanderen.

Zondagmiddag 19 maart

15.00 tot 15.35 uur optreden Karin Elich
16.00 tot 16.35 uur: voordracht Veronique Konings

Lijst van deelnemende auteurs :1: Hanneke van Eijken


2: Anne Gadellaa: kinderboek: ‘Mus en Snorrie en de kip van de buren

3: Veronique Konings: projectleider en auteur van ‘Vrouwen die muren afbreken’; 22 opbouwende verhalen

4: Jepke Versnel

5: Titia Van Wulfften: Twee Vrouwen. Twee Levens Voor- en tegenspoed in de 19e eeuw
Het waargebeurde verhaal van een vrouw in de 19e-eeuwse sloppenwijken van Utrecht in contrast met het leven van een tijdgenoot, een gegoede doktersdochter en doktersvrouw uit dezelfde familie
.

8. Brigida: schrijft en maakt beeldende verhalen voor jong en oud. Van religie- tot prentenboek

—————————————————————-

Waar, tijd, entree

Locatie: UCU, auditoriumzaal, Kriekenpitlaan 1

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Toegang: € 10,00 met gratis koffie of thee

Reserveren: vooraf hieronder aanmelden