Vrijwilligers-podium-oost-arm-in-arm

WORD VRIJWILLIGER

WE KUNNEN ALTIJD MENSEN GEBRUIKEN

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger bij Podium Oost aan de slag te gaan. Dat kan! We kunnen altijd mensen gebruiken die ons willen helpen om Podium Oost draaiend te houden.

Receptionist(e)

Een receptionist(e)/gastvrouw/-heer is het visitekaatje van Podium Oost. Iemand die bezoekers ontvangt en wegwijs maakt. Enkele dagdelen zijn al voorzien, maar voor een aantal dagen zijn we nog op zoek naar versterking. Kan/wil je een dagdeel voor je rekening nemen? Neem even contact met ons op.

Programmamakers

Er gebeurt steeds meer in Podium Oost. Vrijwel elk weekend is er wel wat te doen. Zo vaak al, dat we hard meer handen om te doem en hoofden om mee te denken nodig hebben. Het leuke programmateam zal je hartelijk welkom heten.

Medewerker activiteiten

Buiten de ‘normale’ openingstijden organiseren we ook activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Wereldkeuken. We zoeken mensen die de organisatie van zo’n activiteit op zich wil nemen en ook tijdens het programma de verantwoordelijkheid draagt voor het openen en afsluiten van Podium Oost.

Achter de bar

Gezellig een praatje maken met de bezoekers, een kopje koffie en thee schenken en ook tijdens de activiteiten kunnen we altijd helpende handen gebruiken voor het serveren van drankjes en het opruimen van serviesgoed e.d.

Team Communicatie

Kun je teksten schrijven, fotograferen en/of filmpjes maken. Dan zou je ons goed kunnen helpen om Podium Oost en de activiteiten goed te presenteren.

Klusteam

Ben je een beetje handig, dan kun je het klusteam komen versterken. Zij doen allerlei klein onderhoud.

Techniek

Tijdens de activiteiten en voorstellingen is er altijd technische ondersteuning nodig. Voor het aansluiten van apparatuur, het bedienen van het licht en opstarten van filmpjes en presentaties.

Heb je belangstelling en /of wil je meer informatie? Mail dan naar info@podiumoostutrecht.nl of kom even langs en vraag naar Andy Wernsen.

Word vrijwilliger in Podium Oost.

Ontvang eens per maand een maandagenda over de activiteiten in Podium Oost en soms de Nieuwsflits of Nieuwsbrief.