podium-oost-zaalverhuur

ZAALVERHUUR

Wat je ook wil organiseren, alles kan bij Podium Oost.

Een symposium, festival, voorstelling, lezing, debat, workshop, coachingsessie of een andere kleinere activiteit? Het kan allemaal in Podium Oost.

Als huurder zorg je zelf voor de organisatie, maar we kijken samen naar de juiste invulling en voorzieningen om jouw activiteit tot een succes te maken.

 

Begane grond

Podium Oost verhuurt de ruimtes en zalen op de begane grond voor activiteiten die een meerwaarde hebben voor de wijk en de wijkbewoners. De begane grond bestaat uit de Grote zaal, Maliezaal, Minstroomzaal en Tuinzaal en de Foyer met bar en de keuken. De zalen zijn ook separaat te huur.

De bovenverdieping van Podium Oost is geheel verhuurd aan maatschappelijke organisaties.

 

Faciliteiten

De technische faciliteiten variëren van audio- en geluidsapparatuur tot professionele zaalverlichting, en een vaste beamer in de Grote zaal. Standaard voorzieningen als een flipover en een whiteboard, een verrijdbaar LCD scherm (touch) zijn aanwezig. Je neemt je eigen laptop mee voor een presentatie. Alle technische specificaties staan bij de verschillende zalen vermeld.

Op aanvraag kunnen wij technische ondersteuning leveren.

 

Aantal personen

In de Grote zaal is plaats voor 100 personen, net als in de Foyer. Voor de overige zalen varieert het aantal personen van 30 tot 20 personen. Ook deze gegevens staan bij de betreffende zalen vermeld.

 

Catering

Je zorgt zelf voor de bediening achter de bar. Lukt het niet om de bediening e.d. te organiseren dan kan Podium Oost daar bij helpen.

Op aanvraag verzorgen wij de lunch, bittergarnituur of zelfs een maaltijd of diner.

 

Verhuur

Het huren van een ruimte gebeurt in principe per dagdeel.
Een dagdeel is 3,5 uur. Standaardtijden zijn:
09.00 – 12.30 uur
13.00 – 16.30 uur
17.00 – 20.30 uur
19.00 – 22.30 uur

Huren voor een dag of een weekend is natuurlijk ook mogelijk en een ruimte huren voor een uur is ook bespreekbaar.

 

De basishuurprijzen variëren van € 100,50 per dagdeel voor de Grote zaal en de goedkoopste vergaderzaal kost € 60,00 per dagdeel. Voor commerciële en maatschappelijke verhuur gelden andere prijzen. Deze zijn op aanvraag te krijgen.

 

Het is mogelijk een optie op een ruimte te nemen. Deze reservering houden we maximaal 30 dagen vast. Uiterlijk 21 dagen van tevoren moet de reservering bevestigd of afgezegd worden. Tot 3 weken van tevoren kan een optie kosteloos geannuleerd worden, hierna worden kosten in rekening gebracht.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij staan voor je klaar.

Email: info@podiumoostutrecht.nl

Telefoon: 030 2581994

ZOMERKORTING

Omdat het in de zomer wat rustiger is, zijn de ruimtes te huur tegen aantrekkelijke kortingen. Technische, organisatorische steun nodig? Of catering? Laat het ons weten. Dan kijken we wat we te bieden hebben. De kosten en mogelijkheden zullen u verrassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij staan voor je klaar.

Email: info@podiumoostutrecht.nl

Telefoon: 030 2581994

Wat zoek je?

Wil je dansen, kaarten, eten of gewoon elkaar ontmoeten?  Type een zoekwoord in het venster. Kijk of er een resultaat bij staat wat je interesse heeft.

CONTACT

podium-oost-Utrecht

sociaal en cultureel ontmoetingscentrum

Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht

Tel: 030-2581994
E-mail: info@podiumoostutrecht.nl

Ontvang eens per maand een maandagenda over de activiteiten in Podium Oost en soms de Nieuwsflits of Nieuwsbrief.