podium-oost-zaalverhuur

ZOMERVERHUUR

Een summerschool, zomerfestival, workshop, coaching sessie of een andere kleinere activiteit?

Het kan allemaal in Podium Oost deze zomer.

We sluiten de deuren niet deze zomer. Ook in juli en augustus zwaait elke werkdag de deur om 9 uur open. En dat terwijl veel van onze vaste gebruikers en bezoekers op meer of minder exotische plekken van hun rust genieten.

 Aantrekkelijke zomerkorting

Omdat het in de zomer rustiger is, zijn veel ruimtes te huur tegen aantrekkelijke kortingen. Technische, organisatorische steun nodig? Of catering? Laat het ons weten. Dan kijken we wat we te bieden hebben. De kosten en mogelijkheden zullen u verrassen.

Begane grond beschikbaar

Door het jaar heen zijn veel ruimtes op de begane grond van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in gebruik. Maar in de zomer blijven ze meestal leeg. Dat betekent dat de hele benedenverdieping beschikbaar is. De grote zaal, 3 kleinere zalen, de centrale ruimte met bar en de keuken. Deze ruimtes zijn ideaal voor summerschools en symposia. De zalen zijn ook separaat te huur voor andere activiteiten.

 Technische faciliteiten

De technische faciliteiten variëren van audio- en geluidsapparatuur tot professionele zaalverlichting, en een vaste beamer in de Grote zaal. Standaard voorzieningen als een flipover en een whiteboard, een verrijdbaar LCD scherm (touch) zijn aanwezig.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij staan voor je klaar.
Email: info@podiumoostutrecht.nl
Telefoon: 030 2581994

 

Wat zoek je?

Wil je dansen, kaarten, eten of gewoon elkaar ontmoeten?  Type een zoekwoord in het venster. Kijk of er een resultaat bij staat wat je interesse heeft.

CONTACT

podium-oost-Utrecht

sociaal en cultureel ontmoetingscentrum

Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht

Tel: 030-2581994
E-mail: info@podiumoostutrecht.nl

Ontvang eens per maand een maandagenda over de activiteiten in Podium Oost en soms de Nieuwsflits of Nieuwsbrief.